Educa Conector Junior - Doctor McStuffins - oktató játék (16134)

Educa Conector Junior - Doctor McStuffins - oktató játék (16134)

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Az Educa - Conector Junior - Doctor McStuffins - oktató játék (16134) gyönyörűen illusztrált képes rejtvényeivel játszva tanít és fejleszti a gyerekek vizuális asszociációját. Az elektronikus táblára helyezve a feladatlapot, érintős tollal ellenőrizhető a megoldás. A játék 40 db kártyát tartalmaz, összesen 200 kérdéssel.

A játék működéséhez 3 db LR41/AG3 jelű elem szükséges, melyet a doboz tartalmaz.
Ajánlott korosztály:3 éves kortólKiknek ajánljuk:lányoknak és fiúknak

Így is ismerheti: Conector Junior Doctor McStuffins oktató játék 16134, ConectorJuniorDoctorMcStuffinsoktatójáték16134, Conector Junior Doctor McStuffins oktató játék (16134), ConectorJunior-DoctorMcStuffins-oktatójáték16134, Conector Junior - Doctor McStuffins - oktató játék ( 16134)

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.