DJECO 08368 Primo Ludo - Formák - Shapes (DJECO08368)

DJECO 08368 Primo Ludo - Formák - Shapes (DJECO08368)

4 150 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

DJECO 08368 Primo Ludo - Formák - Shapes (DJECO08368)

4 150 Ft
Raktáron
irány a bolt »
kreativjatek.hu
Termékleírás


Formaegyeztető játék.
Egy egyszerű és szórakoztató játék az alakzatok, formák felismerésére, egyeztetésére. Nem könnyű megkülönböztetni ezeket a macskákat, amik itt a kártyákon cicáskodnak, csak a pólójuk mintája változik. A kártya megnyeréséhez a gyermeknek a megfelelő formájú "pólóval" kell felöltöztetni a macskát. 2 játékmódra van lehetőség: az első ?tanulási? mód, hogy egy felnőtt segítségével a gyermek felfedezi a geometriai formákat. Egy második "gyors játszma" mód 2 játékos számára. A játékhoz műanyag kártyák vannak a tartósság érdekében. Nagyon részletes leírásúak a szabályok, amelyek segítenek a szülőknek, hogy könnyen tudják használni ezt a játékot gyermekük fejlesztésre.
Ez a játék is, mint minden Eduludo készlet nagyon didaktikus, és megfelel egy adott fejlődési szint tanulási folyamatának, azért, hogy értőn segítse a gyermek fejlődését.
Tartalma:


  • 2 db macskafigura


  • 10 db műanyag kártya alakú, "lyukas póló"


  • 20 db illusztrált feladatkártya


  • 1 db játékszabály, 10 nyelven



Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.