DJECO 3085 Mágneses játék - Animo (BO3085)

DJECO 3085 Mágneses játék - Animo (BO3085)

8 360 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

DJECO 3085 Mágneses játék - Animo (BO3085)

8 360 Ft
Raktáron
irány a bolt »
kreativjatek.hu
Termékleírás
Fémdobozba csomagolt mégneses fa mágnesek. A cicákat vagy a madarakat kedveled jobban? A készletben 41 mágnes található.

Orrok, szemek, fogak és mancsok és lábak a mágneses elemken, egyrészt az állatra jellemző tulajdonságokat muatahatja meg a gyermeknek, másrészt a kreatív keresztezés eredményének vidám karikatúrái is kirakhatók. A fémdoboz, önmagában is jópofa tárolódoboza a hozzá tartozó kiegészítő elemeknek. A faalapra applikált mágnes biztosítja, hogy mozgatásnál se essenek le a már kirakott darabok. A doboz mindkét oldala kirakó felületként használható, a rajtuk található képek különbözőek. A mágnes elemek természetesen minden más fémfelületre is tapadnak, így akár a hűtőszekrényajtó is lehet majd a gyermek számára kreatív felület. Tartalma:
  • 21 db mágneses elem
A doboz mérete: 21.8 x 18.8 x 3.2 cm

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.