Legler 11607 Szivárvány járássegítő kiskocsi fából (11607)

Legler 11607 Szivárvány járássegítő kiskocsi fából (11607)

46 590 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Legler 11607 Szivárvány járássegítő kiskocsi fából (11607)

46 590 Ft
+ 1 590 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
vesszoparipa.hu
Termékleírás
Anyaga fa + fém + szintetikus
Ajánlott fiúknak, lányoknak
Mérete 42 x 39 x 42 cm
Fogantyú magassága 41 cm
Súly 6,75 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Small foot 11607 Összetett készségfejlesztő, fékezhető járássegítő kiskocsi a járni tanuló babáknak. Hófehér és szivárvány színes, különleges játékokkal teszi érdekesebbé a hétköznapokat. Ez a fából készült fehér járássegítő többfunkciós játékot és tanulást kínál 5 oldalról.   A szivárvány és színei központi témája és díszítő eleme a játéknak.   A formák beillesztésekor, tologatásakor és átfordításakor a járni tanuló 1, másfél évesek fejlesztik motoros készségeiket, megtanulják a színeket, formákat és számokat.   A gumival bevont kerekek lehetővé teszik a gyermekek biztonságos és csendes mozgását.   A felső lap nem tudja beszorítani a kisgyerek kezét az oldalfalak megfelelő kialakítása miatt, nyitható fedél alatt a gyermek kedvenc játékai is helyet kapnak a formaillesztő darabok mellett.   Az integrált tengely erőssé és gördülékenyebbé teszi a járássegítőt.   A fékrendszer gondoskodik arról, hogy ne történjen baleset tologatás közben.
A palatábla felület kreativitásra készteti a gyerekeket a krétával!  A fékek lehetővé teszik, hogy a fa kocsit a padlón keresztül irányítottan tolják, a teljes hosszúságú tömör tengely pedig jobb "vezetési" érzést biztosít.   Ez egy praktikus játéktárs kezdő sétálók számára, amely vonzó dizájnjával lenyűgöz fiatalokat és időseket egyaránt.
Szép kivitelezésű, megbízható, színpompás járássegítő, mely több játékot is tartalmaz egyben. Kiváló választás az 1 éves gyermekek számára. Később is tudnak játszani vele. Fejleszti a motoros készségeket, a színek és formák felismerését, valamint a kreativitást. A szivárványszínű kiskocsi tetején útkereső játék van, a felhőket és a kiselefántot kell mozgatni a megfelelő helyre, túl a szivárványon. Továbbá a kiskocsi mindegyik oldalán található egy-egy készségfejlesztő játék: formabedobó a formák megismeréséhez, nyitható háromszögek a színek felismeréséhez. Lapozgató a szivárvány minden színében, itt az átfordítható falapocskákon számok is vannak. Biztosan nagy sikere lesz a rajztáblának is a kocsi oldalán: ide bármit rajzolhat a gyermek. Ehhez színes kréták kaphatók webáruházunkban. Small foot 11607 fehér és szivárványos fékezhető járássegítő kiskocsi kiemelt tulajdonságai: 
  • Nyitható fedél beszorulás elleni védelemmel (kivágott oldalpanelek)
  • Integrált fékrendszer a szabályozott tolásért
  • Mozgó játékelemek formakereső játékhoz, forgatáshoz, tekeréshez a (finom)motorika fejlesztéséhez
  • Gumi borítású kerekek a csendes, biztonságos gördülésért
  • Nehéz felborulni a stabilitás érdekében integrált tengelye miatt
  • Becsukható háromszögek a színek tanulásához
  • Krétatábla, amelyre rajzolhat
  • Sok tárolóhely a játékok számára
A terméket lapraszerelten, biztonságos módon szállítjuk. Összeszerelési útmutató a játék dobozában található. Small foot 11607 fehér és szivárványos járássegítő kiskocsiról készült bemutató videó: A szivárvány járássegítő egységes dizánjnal rendelkezik a Small foot R ainbow - szivárvány termékcsalád többi termékével.  Small foot 11607 fehér-szivárvány járássegí tő és játéktároló kiskocsi egyben termékjellemzői: 

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.